Kiếm tiền với Ola City
Ola city
Chuyên mục giới thiệu

ĐĂNG KÝ NGAY ĐỂ CÓ CƠ HỘI SỞ HỮU CỔ PHẦN
TẠI TẬP ĐOÀN SKYWAY

Linh đăng ký:  https://new.skyway.capital/auth/registration?partner_id=379172
Linh tìm hiểu về tập đoàn:  https://skyway.link-stats.site/?partner_id=379172
Lịnk trang chủ:  http://skyway.khobaitap.com
zalo hỗ trợ: 0914789545
 

REVISION and Test

Thứ năm - 29/10/2020 04:34
A/ Objectives : - To help Ss to consolidate the knowledge which they've learnt by doing exersices and test.
B/ Procedures:
* REVISION
tải xuống (3)
tải xuống (3)
I- Fill in the blank space with the correct from of the words in parentheses :
1- Getting to the village is a very ........................................................... journey.   (interest)
2- We really had an .................................................................. day on the beach.    (enjoy)
3- Since her ................................................., the room has been full of laughter.   (arrive)
4- He is now studying in the USA as an ................................................. student.   (change)
5- We could see some strange ....................................................... on her face.   (express)
II- Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first one :
1- Uncle Lam has raised a lot of chickens and ducks on the farm.
     A lot of chickens ...........................................................................................
2- My mother was very tired but she did not go to bed.
     Though .......................................................................................................
3- Mr Brown repaired my washing machine.
     I had ................................................................................................
4- This worker often went to his office very late when he was young.
     This worker used .............................................................................
5- I washed all these clothes in an hour.
     It took ...................................................................................................
III- Choose the correct preposition to complete each sentence : “ in , at , on , to ,  for , by , of , with , from ,  between , till , since"
1- We will go .................................................................... a picnic next week.  
2- My village is about 100 kilometers ........................ the south of HCH City.
3- We often go for a walk ......................................................... the weekends.
4- She took many pictures to show the trip ................................... her parents.
5- I will stay there till the beginning ....................................................... May.
6- There is a meeting .............................................................. 9 am and 2 pm.
7- He was born ............................................................................ 15th January.
8- She often plays the piano ................................................................... night.
9- We will live in Hanoi from September ...................................... December.
10-    She has been here ....................................................................... yesterday.

IV Make a cross on the correct answer A, B, C or D in the following sentences :
1- ___________________ does it take to get there ?
     A. How                     B. How long              C. How often            D. How soon
2- I haven’t heard any news of Peter _______________ 1999 .
     A. in                          B. since                     C. on                         D. before
3- Not many people think that country life is ______________________.
     A. bore                      B. boring                   C. bored                    D. boringly
4- After two hours travelling by bus, they __________________ a quiet town by the beach.
     A. arrived                 B. got                        C. went                     D. reached
5- Will you join us on a __________________ trip to Vung Tau ?
     A. two days               B. two-days               C. two-day                D. day-two
6- The Parkers have just gone out ________________ hamburgers.
     A. to                          B. for                        C. with                      D. since
7- __________________ is he going to the farm ?
     A. What                     B. Where                  C. Why                      D. Who
8- Exchange students in the USA ________________ their parents nearly every Sunday.
     A. phone                   B. phones                  C. are going to phone D. phoned
9- He is the best fashion ______________________ I have known.
     A. design                  B. designers              C. designer               D. designing
10-After school she works __________ in a supermarket in the afternoon.
     A. full-time               B. time-full               C. part-time               D. time-part
11-When he was your age, he _______________walk 5 kilometres to school every morning.
     A. use to                    B. used to                  C. be used to             D. used
12-He can help his parents to ____________________ eggs.
     A. feed                      B. lay                        C. collect                   D. exchange
13-He’ll show the photos he has taken _________________ his parents.
     A. for                        B. with                      C. from                     D. to
14-_______________ is it from the city centre ?
     A. How far                B. How long              C. Where                  D. How often
15-We’ll play tennis and __________________ we’ll have lunch.
     A. so                         B. so that                   C. then                      D. after

* ANSWERS:
A/ REVISION
I/
 
1. intersting 2. enjoyable 3. arrival 4. exchange 5.expression
II/
1. A lot of chickens and ducks have been raised on the farm by Uncle Lam.
2. Though my mother was very tired, she did not go to bed.
3. I had Mr Brown repair my washing machine
4. This worker used to go to his office very late when he was young.
5. It took me an hour to wash all these clothes.
III/
 
1. for 6. between
2. to 7. on
3. at/ on 8. at
4. to 9. till
5. of 10. since
IV/
 
1. B 4. D 7.C 10. C 13. D
2. B 5. B 8. A 11. B 14. A
3. B 6. C 9. C 12. C 15. C
B/  TEST ( 60 minutues )
I- Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest :
1-      a. mountain               b. found                    c. ground                   d. double
2-      a. thing                      b. hiking                    c. climbing                 d. sight
3-      a. bought                   b. plough                   c. brought                  d. course
4-      a. blanket                  b. pagoda                  c. hamburger             d. relax
5-      a. grocery                  b. locate                     c. long                         d. local  
II- Pick out the word that has the main stressed syllable different from the others :
1-      A. gather                   B. blanket                  C. suggest                  D. locate
2-      A. comment               B. relax                     C. picnic                    D. village
3-      A. occasion               B. collection              C. hamburger            D. pagoda
4-      A. summary               B. entitle                    C. argument               D. grocery
5-      A. exchange               B. admire                  C. invite                    D. journey

III/  Supply the correct form of the verb in brackets.
 
  1. A lot of people (kill) by aids recently, and I wish nobody (die) any more.
  2. He kept (ring) up and (ask) for an explanation and she didn’t know what (do) about him.
  3. + You look exhausted.
+ Yes, I (play) tennis, and I (not play) for many years so I’m not used to it.
 
  1. Since his wife (die) he (take) to (smoke) a lot.
  1. IV/ Fill each blank with the correct form of the word in brackets.
          Camping is the …1…(idea) kind of holiday for many young people. What could be nicer ? Just imagine spending …2…(end) day under the sun, by the sea or under the mountains without any …3…(responsible). All you need to do is to find a …4…(suit) site and pitch the tent. Those who like to be …5…(adventure) can go hiking in the mountains. Others looking for a …6…(please) and relaxing holiday, will find it by the sea.
          Camping is also an …7…(economy) alternative to hotels and …8…(expense) restaurants. In addition, cooking can be fun on the .........9........…(tradition) camp - fire. It’s not so surprising then, that camping is gaining in …10…(popular).
V/
a- Choose the word or phrase that best completes each unfinished sentence below.
 
  1. Each birthday is an occasion for various members of the family and friends ….. (together / to gather / to show )
  2. The essay …( reminds/ remembers / makes ) him of his family members and friends.
  3. … (Rush-hours / Traffic-lights / Traffic-jams) usually happen in the busiest areas of the city.
  4. We heard the birds … (sang / singing / to sing) a beautiful song.
  5. He tries to avoid … (took / take / taking) his lesson.
  1. Correct the mistake in the following sentences.
  1. Here she comes the new employee.
  2. She isn’t thought she is a nine year old girl.
  3. Can you remember when did he left ?
  4. We bought a new furniture for the living-room.
  5. We saw several kinds birds at the wildlife preserve.

VI/   Fill each of the numbered blanks in the following passage. Use only ONE word in each space.
          Television is one of man’s most important …1… of communication. It brings …2… and sounds from the …3… into millions of homes. A person with a TV set can sit in his house and …4… the President …5… a speech or visit a foreign country. He can see a war being fought and watch statement try to bring about peace …6… TV, home viewers can see and learn about people, places and things in faraway lands.
          In …7… to all these things, TV …8… its viewers a steady streams of programmes …9… are designed to entertain. In fact, TV provides many …10…entertainment programmes than any other kind.

VII/  Fill each of the numbered blank spaces with the most suitable preposition.
 
  1. Since graduating ………. school  she has got very interested ……… environmental issues.
  2. I’m going to discuss it ……… them tomorrow.
  3. Don’t laugh ……… her or she’ll get angry.
  4. It’s hard ……… me to get used ………. foreign food.
  5. Foreigners who visit my country are always impressed ……… how polite and friendly everyone is.
  6. I dreamed ………… prehistoric monsters last night.
  7. Everyone praised him ……… doing so well on the exam.
  8. The river divides the city …….. two parts.
VIII/ : Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it.
 
  1. The cake is so hard that I can’t eat it.
It is …………………………………………………………………
 
  1. Because of the bad weather, we had to stay at home.
Because the ………………………………………………………
3. “You’ve passed your driving test, Ron! Well done !” said Carol.
    Carol congratulated ……………………………………………….
4. He felt ill to get up.
    He did not …………………………………..
5. I was sitting next to a boy in the exam. He told me the answers.
    The boy I ……………………………………………………….
6. The days get colder and colder.
    Each day …………………………
7. I thought that learning to drive would be difficult, but it isn’t.
    Learning to drive is ………………………………………….
8. If I take the job I’ll have to move to London.
    Taking the job will ………………………………………………
 
  1. They say the doctor has made a serious mistake.
The doctor …………………………………………………….
 
  1. I prefer tennis to football.
I ‘d rather ……………………………………………………….
C/ Homework
 
  • Write these exercises in your notebook.
  • Prepare about '' The conditional sentences '' and check the last test for next period.
The condiTIonal sentences
A/ Objectives : - To help Ss to know more about the conditional sentences and  do exersices.
B/ Procedures:
I/ TEST CORRECTION
§¸p ¸n vµ  biÓu ®iÓm: Tæng ®iÓm 100 ®iÓm
I/ ( 10ps) 2ps/ 1 word )
 
1.d 2.a 3.d 4.b 5.c
II/ ( 10ps) 2ps/ 1 word )
 
1.C 2.B 3.C 4.B 5.D
III/ (10ps) 1p/ 1 word )
1. have been killed / would die
2. ringing / asking / to do
3.have been playing / haven’t played
4. died / has taken / smoking
 
  1. IV / ( 10ps) 1p/ 1 word )
1. ideal                  2. endless              3. responsibility (ies)       4. Suitable     
5. Adventurous     6. pleasant            7. economical                 8. expensive
9. traditional          10. popularity
 
  1. V/ ( 10ps) 1p/ 1 word/ sentence )
 a.      1-  to gather
2-  reminds
3-  traffic-jams
4-  singing
 
  1. taking
b.       1- Here she comes …                                   Here comes… (without she)
          2- She isn’t thought she is …                        She isn’t thought to be
          3- … when did he left ?                                … when he left ? (without did )
          4- We bought a new …                                We bought new … (without a
          5- We saw several kinds birds …                           We saw several kinds of birds …
 
  1. VI/ ( 20 ps) 2ps/ 1 word )
  1. forms               6. through
  2. pictures            7. addition
  3. world               8. brings
  4. watch               9. which
  5. make                10. interesting
  1. VII / ( 10ps) 1p/ 1 word )
  1. from / in                          5. by
  2. with                                 6. about ( of )
  3. at                                      7. for
  4. for / to                              8. into
VIII / ( 20ps) 2ps/ 1 sentence)
 
  1. It is such a hard cake that I can’t eat it.
  2. Because the weather was bad, we had to stay at home.
3. Carol congratulated Role on passing his driving test.
4. He did not feel well enough to get up.
5. The boy I was sitting next to in the exam told me the answers.
6. Each day it gets colder.
7. Learning to drive is not as difficult as I thought it would be.
8.Taking the job will mean moving to London.
9.The doctor is said to have made a serious mistake.
10. I’d rather play tennis than football.
II/ The condiTIonal sentences (C©u ®iÒu kiÖn)
C©u ®iÒu kiÖn th­êng cã 2 mÖnh ®Ò: MÖnh ®Ò chÝnh chØ kÕt qu¶ ( main clause ) vµ mÖnh ®Ò ®iÒu kiÖn ( if clause ). MÖnh ®Ò chÝnh cã thÓ ®øng tr­íc/ sau mÖnh ®Ò If.
1/ C©u ®k lo¹i 1: lµ lo¹i c©u chØ kh¶ n¨ng sù viÖc, hµnh ®éng cã thÓ x¶y ra ë hiÖn t¹i / t­¬ng lai.

 
If clause Main clause
Simple present S+V( present simple/ simple future/ imperative ( mÖnh lÖnh )
Eg: - If you work hard, you'll pass the exam.
 
  • You won't pass the exam if you don't work hard.
* Notes: - Cã thÓ dïng may, might, should, can.... ë mÖnh ®Ò chÝnh tuú theo t×nh huèng.
Eg: If you feel tired, you should go to bed early.
- Cã thÓ dïng d¹ng thøc mÖnh lÖnh ë mÖnh ®Ò chÝnh.
Eg: Please tell him to come to my office if you see him.
( H·y b¶o anh ta ®Õn v¨n phßng cña t«i nÕu cËu gÆp anh ta.)
- Cã thÓ dïng ®éng tõ thêi hiÖn t¹i hoµn thµnh ë mÖnh ®Ò If
Eg: If you have written your letter, I'll post it for you
or If you are working now, I'll come back later.
- If cã thÓ thay b»ng When
Eg: When the school finishes, I'll visit my grandparents.
2/ C©u ®k lo¹i 2: ( §K gi¶ sö )- chØ t×nh huèng kh«ng thÓ x¶y ra ë hiÖn t¹i/ t­¬ng lai ( or ng­êi ®ã cho r»ng viÖc ®ã kh«ng hoÆc khã x¶y ra )

 
If clause Main clause
                    Past Simple
( Riªng Be = Were ë tÊt c¶ c¸c ng«i )
S+ would/ should/ might/ could + V
Eg: If I had enough money now, I would buy this house .( in fact, I don't have money)
- Mrs Hoa is old, so she can't apply for the job.
If Mrs Hoa were younger, she would/ could apply for the job.
 
  • It is raining. I have to at home = If it weren't raining, I wouldn't stay at home.
* §Ó diÔn t¶ lêi khuyªn ta dïng: If I were you.
Eg: If I were you, I wouldn't do such a thing.
3/ C©u ®k lo¹i 3: Lµ lo¹i c©u chØ t×nh huèng tr¸i víi thùc tÕ trong qu¸ khø.
MÉu c©u :
 
If clause Main clause
Qu¸ khø hoµn thµnh  (had done) would / might/could/ shold ... have done
Eg :  -  The weather was bad yesterday. I had to stay at home. If the weather had been fine yesterday, I would have gone out. (NÕu h«m qua trêi ®Ñp, cã lÏ t«i ®· ®i ch¬i råi)
 - If the weather hadn't been bad, I wouldn't have stayed at home.
(NÕu thêi tiÕt kh«ng xÊu, t«i ®· kh«ng ë nhµ.)
4) C©u ®iÒu kiÖn hçn hîp ( 2 + 3)
Lµ c©u chØ t×nh huèng tr¸i víi thùc tÕ ë hiÖn t¹i vµ qu¸ khø.
MÉu c©u :
 
MÖnh ®Ò if MÖnh ®Ò chÝnh
Qu¸ khø hoµn thµnh (had done) would/might/could/ should...+ V
would/might/could/ should ... be + V-ing
 Eg :- I ate too much this morning. Now I feel uncomfortable.
       - S¸ng nay t«i ¨n qu¸ nhiÒu. B©y giê t«i c¶m thÊy khã  chÞu.
- If I hadn't eaten too much this morning, I wouldn't feel uncomfortable now.
        - NÕu s¸ng nay t«i kh«ng ¨n nhiÒu th× b©y giê t«i ®· kh«ng c¶m thÊy khã chÞu.
- I'm not having a good time now, because I had an accident yesterday.
- If I hadn't had an accident yesterday, I would be having a good time now.
 

*Mét sè c¸ch dïng thªm cña if

  1. If... then:  NÕu... th×
If she can’t come to us, then we will have to go and see her.
 
  1. If dïng trong d¹ng c©u kh«ng ph¶i c©u ®iÒu kiÖn:  §éng tõ ë c¸c mÖnh ®Ò diÔn biÕn b×nh th­êng theo thêi gian cña chÝnh nã.
If you want to learn a musical instrument, you have to practice.
If you did not do much maths at school, you will find economics difficult to understand.
If that was Marry, why didn’t she stop and say hello.
 
  1. If... should = If... happen to... = If... should happen to... diÔn ®¹t sù kh«ng ch¾c ch¾n (Xem thªm phÇn sö dông should trong mét sè tr­êng hîp cô thÓ)
Ex: If you should happen to pass a supermarket, perhaps you could get some eggs. (Ngé nhì mµ anh cã t×nh cê ghÐ qua chî cã lÏ mua cho em Ýt trøng)
 
  1. If.. was/were to...
  • DiÔn ®¹t ®iÒu kiÖn kh«ng cã thËt hoÆc t­ëng t­îng ë t­¬ng lai.
If the boss was/were to come in now (= if the boss came in now), we would be in real trouble.
What would we do if I was/were to lose my job.

 
  • HoÆc cã thÓ diÔn ®¹t mét ý lÞch sù khi ®­a ra ®Ò nghÞ
If you were to to move your chair a bit, we could all sit down.
(NÕu anh vui lßng dÞch ghÕ cña anh ra mét chót th× chóng ta cã thÓ cïng ngåi ®­îc)
 
  1. Note:  CÊu tróc nµy tuyÖt ®èi kh«ng ®­îc dïng víi c¸c ®éng tõ tÜnh hoÆc chØ tr¹ng th¸i t­ duy
Correct:       If I knew her name, I would tell you.
Incorrect:    If I was/were to know...
 
  1. If it + to be + not + for:  NÕu kh«ng v×, nÕu kh«ng nhê vµo.
  • Thêi hiÖn t¹i:
Ex: If it wasn’t/weren’t for the children, that couple wouldn’t have any thing to talk about.
(NÕu kh«ng v× nh÷ng ®øa con th× vî chång nhµ Êy ch¶ cã chuyÖn g× mµ nãi)
 
  • Thêi qu¸ khø:
Ex: If it hadn’t been for your help, I don’t know what we would have done.
(NÕu kh«ng nhê vµo sù gióp ®ì cña anh th× t«i còng kh«ng biÕt lµ chóng t«i sÏ lµm g× ®©y)
 
  1. Not ®«i khi ®­îc thªm vµo nh÷ng ®éng tõ sau if ®Ó bµy tá sù nghi ngê, kh«ng ch¾c ch¾n.
Ex: I wonder if we shouldn’t ask the doctor to look at Mary.
 
  1. It would... if + subject + would... (sÏ lµ... nÕu – kh«ng ®­îc dïng trong v¨n viÕt)
Ex: It would be better if they would tell every body in advance.
(SÏ lµ tèt h¬n nÕu hä kÓ cho mäi ng­êi tõ tr­íc)
Ex: How would we feel if this would happen to our family.
(Ta sÏ c¶m thÊy thÕ nµo nÕu ®iÒu nµy x¶y ra ®èi víi gia ®×nh chóng ta.)
 
  1. If... ‘d have... ‘have:  Dïng trong v¨n nãi, kh«ng dïng trong v¨n viÕt, diÔn ®¹t ®iÒu kiÖn kh«ng thÓ x¶y ra ë qu¸ khø
Ex: If I’d have known, I’d have told you.
Ex: If she’d have recognized him it would have been funny.
 
  1. If + preposition + noun/verb... (subject + be bÞ l­îc bá)
Ex: If in doubt, ask for help (=If you are in doubt)
Ex: If about to go on a long journey, try to have a good nights sleep
(= If you are about to go on... )
 
  1. If dïng kh¸ phæ biÕn víi mét sè tõ nh­ any/anything/ever/not diÔn ®¹t phñ ®Þnh
There is little if any good evidence for flying saucers.
(=There is little evidence if ther is any at all, for flying saucers)
(Cã rÊt Ýt b»ng chøng vÒ ®Üa bay, nÕu qu¶ lµ cã mét chót)
I’m not angry.  If anything, I feel a little surprised.
(T«i kh«ng giËn d÷ g× ®©u.  Mµ tr¸i l¹i t«i c¶m thÊy h¬i ng¹c nhiªn)

 
  • Thµnh ng÷ nµy cßn diÔn ®¹t ý kiÕn ­ím thö: NÕu cã...
I’d say he was more like a father, if anything
(T«i xin nãi r»ng «ng Êy cßn h¬n c¶ mét ng­êi cha, nÕu cã thÓ nãi thÕ.)
He seldom if ever travel abroad.
(Anh ta ch¶ mÊy khi ®i ra n­íc ngoµi)
Usually, if not always, we write “cannot” as one word
(Th«ng th­êng, nh­ng kh«ng ph¶i lµ lu«n lu«n... )
 
  1. If + Adjective = although (cho dï lµ)
  • NghÜa kh«ng m¹nh b»ng although - Dïng ®Ó diÔn ®¹t quan ®iÓm riªng hoÆc vÊn ®Ò g× ®ã kh«ng quan träng.
His style, if simple, is pleasant to read.
(V¨n phong cña «ng ta, cho dï lµ ®¬n gi¶n, th× ®äc còng thó)
The profits, if little lower than last year’s, are still extremely wealthy
(Lîi nhuËn, cho dï lµ cã thÊp h¬n n¨m qua mét chót, th× vÉn lµ rÊt lín.)
 *CÊu tróc nµy cã thÓ thay b»ng may..., but
His style may be simple, but it is pleasant to read.
III/ EXERCISES
1/Exercise1  :  Put the verbs in brackets into the correct form.
1/ I (look) for your note book and if I (find) it I (give) you a ring.
2/ If he (be) late, we (go) without him.
3/ If you (come) late, they (not let ) you in.
4/ If we (work ) all night we (finish) in time.
5/ Tell him to take his bike inside. If he (leave) it outside, someone (steal) it.
6/ Wait until I (be) ________ ready.
7/ The meeting (start) _______ when everybody arrives.
8/ Let's phone Mandy now before it (be) _______ too late.
9/  If he (not know) _______ what to do he'll ask his mum.
2/Exercise2: Put the verbs in brackets into the correct form.
1/ If I (win) a big prize in a lottery, I  (give) up my job.
2/ If I (be) sent to prison, you (visit) me ?
3/ I (not drink) that wine if I (be) you.
4/ I (get) a job easily if I (have) a degree.
5/ Of course I'm not going to give her a diamond ring. If I (give)  her, she (sell) it.
6/ If we (work ) all night we (finish) in time, but we have no intention of working all night.
7/ Look at poor Tom trying to start his car by hand again. If I (be) Tom, I (get) a new battery.
8/ I'd go to see him more often if I (live) _____ nearer.
9/  If I knew you were right, I (agree) ______ with you.
10/ I (buy ) ____________ shares in that company if they were cheaper
3/ Exercise3  :  Put the verbs in brackets into the correct form.
1/ I had no maps; that's why I got lost. If I (have) a map I (be) all right.
2/ The job is much worse than I expected. If I (realise) how awful it was going to be I (not accept ) it.
3/ I'm sorry you didn't tell me that dogs were allowed in the hotel; if I (know) I (bring) my dog.  He (enjoy) the walk.
4/ It rained, which spoiled our picnic; but it (not rain) it (be) a great success.
5/ I didn't recognize him at first because he was wearing dark glasses; if he (not wear) them I (recognize) him immediately.
6/ - Why didn't you phone me from the village ?
- Because there was no phone  in the village. If there (be),  of course we (phone) from there.
7/ We had to stand almost all the way. It was all Tom's fault. If he (book) seats, as I told him to, we (have) quite a comfortable journey.
4/ Exercise4 : Rewrite the following sentences
1/ I'm having a lot of trouble now because I lost my passport last week.
®  If I ...............................................................................................................................
2/  Lan feels tired now because she ate too much this morning.
® If Lan .............................................................................................................................
3/ I'm sick now because I went to the stadium yesterday afternoon.
® If I .......................................................................................................................................
4/ He didn't learn hard at school; that's why he is unemployed now.
®  If he ..........................................................................................................................
* ANSWERS:
Ex1:
 
1. am looking – find – will give 4. work- will finish 7. will start
2. is – will go 5. leaves- steals 8. is
3. come – won't let 6. am 9. doesn't know
Ex 2:
 
1. won- would give 5. gave – would sell 9. would agree
2. were – would you visit 6. worked – would finish 10. would buy
3. wouldn't drink – were 7. were – would get  
4. could get - had 8. lived  
Ex 3:
 
1. had had – would have been 5. hadn't wore – I would have recognized
2. had realise – wouldn't have accepted 6. had been – would have phoned
3. had known – would have brought 7. had booked – would have had
4. hadn't rained – would have been  
Ex 4:
1. If I hadn't lost my passport last week, I would be having a lot of trouble now.
2. If she hadn't eaten too much this morning, I wouldn't feel tired now.
3. If I hadn't gone to the stadium yesterday afternoon,I wouldn't be sick now.
4. If he had learnt hard at school, he wouldn't be unemployed now.
IV/ HOMEWORK:
 
  • Learn by heart the grammar
  • Prepare '' The Reported Speech/ Questions '

Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá

Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

Những tin mới hơn

Những tin cũ hơn

global video
Thống kê
  • Đang truy cập17
  • Máy chủ tìm kiếm8
  • Khách viếng thăm9
  • Hôm nay2,767
  • Tháng hiện tại73,754
  • Tổng lượt truy cập848,263
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây